Vi dækker Nordvestsjælland - Holbæk og Odsherred

Vi dækker Nordvestsjælland - Holbæk og Odsherred

OGW er en dansk startup der deler haveglæden med alle ved at forbinde travle haveejere med lokale havecentre og special planteskoler i et blomstrende økosystem. Sammen leverer vi skønne planter, træer og buske direkte hjem til din have, fra så lokale kilder som muligt.

Vi er gået live regional i nedenstående postnumre og dele af Sjælland.

Så hvis du bor i Holbæk eller Odsherred området eller har et sommerhus er der nu fuld adgang til at købe skønne lokale planter.

Kender du nogen der gør -  så invitér dem endelig ind på www.OGW.dk  

4300 Holbæk               4534 Hørve

4390 Vipperød             4540 Fårevejle

4420 Regstrup             4550 Asnæs

4440 Mørkøv                4560 Vig

4450 Jyderup               4571 Grevinge

4460 Snertinge            4572 Nørre Asmindrup

4500 Nykøbing Sj.       4573 Højby

4520 Svinninge           4581 Rørvig

4532 Gislinge              4591 Føllenslev

 

Vi dækker altså alle haver i området og er så stolte af allerede at levere gode lokale planter ud til din nabo om det så er downtown Holbæk, på næsset, i Søstrup eller oppe i Nykøbing og Rørvig, ude ved skønne Havnsø i Veddinge Bakker eller i fx Egebjerg og omegn.

 

Læs om OGW i lokal avisen:

Havefolket har fået øje på ny mulighed
"– Det er gået meget hurtigere, end jeg lige havde regnet med. Der er åbenbart et behov for det, siger Helle Langhoff, der er daglig leder af Audebo Planteskole og Havecenter."

"– Vores primære mål er at puste endnu mere liv i de lokale planteskoler og at nå ud til endnu flere, der måske har tid til at besøge planteskolen. Det kan være børnefamilier, hvor tiden er knap, og hvor tiden i stedet kan bruges på at plante sammen med børnene, siger Karen Dahl, der er havearkitekt og kreativ chef hos OGW."

Læs den fulde artikel her https://lnkd.in/e5daKsMt 

Læs næste