omOGW

For Planteskoler

For Planteskoler
Planteskoler er først og fremmest drevet af passion! Det kræver en høj faglighed, engagement og fokus på kvalitet, at drive en planteskole.
OGW står for online-salg samt markedsføring til helt nye kunder. Det har en række konkrete fordele for dig som Planteskole Gartner.
 

Øg Salget ved at få nye kunder

Som lokal kvalitetsplanteskole kan du øge dit salg og få nye kunder!
Det gør du i partnerskab med OGW, der faciliteter salg samt markedsføring online.
Fra 2007 har store generiske havecenter-kæder løftet deres online synlighed samt indtjening voldsomt (se graf nedenfor). Med et samarbejde med OGW vil vi løfte den online tilstedeværelse samt indtjening - sammen.

 

Udvid sæson og sælg på flere dage

En meget stor del af salget i branchen koncentrerer sig om ganske få dage, særlige uger og begrænsede perioder. Kunderne har travlt med arbejde, fritid mv.
OGW markedsfører i sæsonens yderpunkter og øger dermed både dit salg – og udvider perioden for salg!

Samtidig "researcher" nye kunder i dag hjemmefra – i partnerskab med OGW bliver du relevant og nye kunder har en chance for at lære din planteskole at kende!

Grafen her illustrerer OGW’s indvirkning på din afsætning. Sammen udvider vi de snævre sæsoner!

 


De yngre kunder værdsætter lokal produktion, kvalitet og inspiration.
Alligevel løber generiske kæder og lavpris webshops med en alt for stor andel af markedet. Sammen gør vi det nemt for kunderne, at vælge planter fra din planteskole!
Sammen skaber vi et win-win-win for alle parter når vi bringer det ægte gartner fag i spil, online!

Spar tid gennem partnerskab

Vi spiller hinanden stærke! og du sparer tid ved at kunne fokuserer på din fysiske planteskole / havecenter.
OGW fokuserer på at rekrutterer nye kunder og drive mersalg online.

Det er et krav at de planteskoler vi samarbejder med har samme ambition om at dele haveglæden med alle.

Kvalitet, dedikation og lokal beskæftigelse er afgørende for ambitionen. Det er derfor et krav at du som Partner kan fremvise relevant svendebrev eller dokumentation for ejerskab/drift af eksisterende velrenommeret planteskole i mindst 5 år.

Endelig er det afgørende, at du holder åbent for private kunder. Vi genererer fra OGW nye kunder, der køber online - men de skal have et dejligt fysisk sted de kan lære at kende og køre ud til, for findes der noget skønnere end at besøge en fysisk planteskole.


Start Partnerskabklik her

 

Vi bruger FloraInfo

At bygge en datadFlorainforeven webshop kom godt fra start i samarbejde med det danske FloraInfo, der har indsamlet og systematiseret i tusindevis af plante-beskrivelser, stregkoder og i ti-tusindevis af billeder, der passer på de enkelte planter, buske og træer.

Dette er ekstremt relevant og et godt eksempel på hvor meget  branchen for havecentre og planteskoler vinder på et stærkt samarbejde.

 

Vi bruger AWS, Amazon Web Serives

OGW's backend IT system er opsat i AWS, Amazon Web Services, der er den tekniske motor, der ligger bag online markedspladsen Amazon. OGW er forberedt til at forbinde vores grønne online butik direkte til dit eksisterende lagerstyringssystem i branchen via API'er. Uanset om det er det hos jer er det Oracle database baserede PlantSoft fra BrandSoft (nu opkøbt af EG A/S) eller et andet ERP og lager program, som I anvender til netop din planteskole. 

 

Ring og lad os tale om hvor meget tid I kan spare og hvordan vi sammen får nye kunder ind i branchen.

Grønne hilsner

Jon fra OGW

Mobil nr. +45 2244 9777

Læs næste

Om os