omOGW

Om os

Om os

OGW er en dansk startup der deler haveglæden med alle ved at forbinde travle haveejere med lokale havecentre og special planteskoler i et blomstrende økosystem. Sammen leverer vi skønne planter, træer og buske direkte hjem til din have, fra så lokale kilder som muligt.

Mød holdet bag:

 

Karen Dahl, co-founder og kreativ chef

Karen har rådgivet og tegnet store som små haver for private siden 1999 og vundet en række faglige såvel som publikumspriser for show-haver på de største have-festivaler herhjemme. Hun kommer med inspiration til plantevalg, indretning af haven som opholdsrum og rådgiver om hvordan man bedst lader sin haveglæde blomstre.

Karen er i OGW den kreative og æstetiske kraft som har fødderne solidt placeret i mulden hos de danske haveejere og trækker på al hendes viden fra den direkte dialog med kunder på daglig basis gennem årene.

 

"Jeg brænder for at inspirere haveejerne lige der, hvor de er klar til at modtage input til deres nye haveliv. I OGW konceptudvikler jeg med det formål, at gøre det enkelt at få det fulde udbytte af sin have."


 Jon Stig Møller Kristensen, founder og direktør

Jon er passioneret omkring kvalitetsplanter, biodiversitet og at nyde haven. Han er en ægte havenørd og har en dyb forståelse for planter og sit lokale økosystem. I sin store have i en lille by på Midtsjælland er der salamandere, pindsvin og et utal af bestøvere.

Jon brænder for lokalt håndværk og tanken med OGW er blandt andet at fastholde den høje kvalitet i det lokale gartnerfag.

"Jeg elsker haven og den dybde som man kan gå på opdagelse i. Det er en verden af viden og erfaringer hvor man bare vokser hver dag. Vi skal dog gøre det lettere for det nye havefolk at være med."
 

 Hans Greibe Hansen, co-founder og vækstchef

Hans' rolle er at vækste OGW som virksomhed. Det handler om at finde win-win-win løsninger som gavner vores planteskole partnere og naturligvis haveejerne.

Hans har hold bi'er og delt en nyttehave på taget af Blågards Skole i København. Hobbyen gav ro i en travl hverdag. I er have-arbejdet i højere grad skiftet ud med forældreskab - og have er nu rammerne for at hans børns vækst.

"Nu er mit forhold til haven at den skal understøtte mine børns udfoldelse og opvækst. De skal klatre i træer! Finde bænkebidere! Stimuleres af dufte, smage, farver. Og jeg selv skal slappe af i en naturlig have som passer sig selv."

 

 

Bilede fra venstre imod højre: Karen, Hans og Jon

Læs næste

For Planteskoler
Verdensmål for bæredygtig udvikling

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.