omOGW

Om os

Om os

OGW er en dansk startup der deler haveglæden med alle ved at forbinde travle haveejere med lokale havecentre og special planteskoler i et blomstrende økosystem. Sammen leverer vi skønne planter, træer og buske direkte hjem til din have, fra så lokale kilder som muligt.

Mød holdet bag:

 

Karen Dahl, co-founder og kreativ chef

Karen har rådgivet og tegnet store som små haver for private siden 1999 og vundet en række faglige såvel som publikumspriser for show-haver på de største have-festivaler herhjemme. Hun kommer med inspiration til plantevalg, indretning af haven som opholdsrum og rådgiver om hvordan man bedst lader sin haveglæde blomstre.

Karen er i OGW den kreative og æstetiske kraft som har fødderne solidt placeret i mulden hos de danske haveejere og trækker på al hendes viden fra den direkte dialog med kunder på daglig basis gennem årene..

"Jeg brænder for at inspirere haveejerne lige der, hvor de er klar til at modtage input til deres nye haveliv. I OGW konceptudvikler jeg med det formål, at gøre det enkelt at få det fulde udbytte af sin have." 

 

 Jon Stig Møller Kristensen, founder og direktør

Jon er passioneret omkring kvalitetsplanter, biodiversitet og at nyde haven. Han er en ægte havenørd og har en dyb forståelse for planter og sit lokale økosystem. I sin store have i en lille by på Midtsjælland er der salamandere, pindsvin og et utal af bestøvere.

Jon brænder for lokalt håndværk og tanken med OGW er blandt andet at fastholde den høje kvalitet i det lokale gartnerfag.

"Jeg elsker haven og den dybde som man kan gå på opdagelse i og så kan haven i en særlig grad give ro og gøre, at jeg kommer fra hovedet og helt ned i kroppen. Vi både kan og skal dog gøre det lettere for det nye havefolk at være med, åbne branchen op og invitere alle inden for."
 

 

Front-billede fra venstre - højre: Jon og Karen

Billede neden for: Karen

Læs næste

For Planteskoler
Verdensmål for bæredygtig udvikling