Vores Vision

Verdensmål for bæredygtig udvikling

 

Vi skaber værdi hele vejen rundt

Udvalgte verdensmål
OGW er en dansk startup der deler haveglæden med alle ved at forbinde travle haveejere med lokale havecentre og special planteskoler i et blomstrende økosystem. Sammen leverer vi skønne planter, træer og buske direkte hjem til din have, fra så lokale kilder som muligt.
At gøre verden til et bedre sted er iboende i vores forretningsmodel, især med fokus på ovenstående fem verdensmål.

Vision, mission og værdier

Vi deler haveglæden med alle - og derigennem løfter vi gartnerfaget, de lokale planteskoler, haveejerens værdi af haven og bidrager til bedre biodiversitet.
Haven er en del af dit hjem – som deles med bier, pindsvin og fugle. Haven er et sansende sted af dufte, smage og leg. Vi vil være med til at skabe en verden hvor vi trives i harmoni med naturen. Hvor haven er et økosystem af planter, dyr og os selv.🐝
Haven er et uderum hvor forældre og børn skaber stjernestunder. Vi opsøger, forenkler og inspirerer haveejere til at få det bedste ud af deres uderum. For livskvalitet, gode minder og en bedre fremtid.
  • Vi gør det enkelt. Vi gør den komplekse have-verden simpel for almindelige haveejere. Væk med latin. Ind med praktisk vejledning i jordhøjde.
  • Vi skaber gode minder. Haven er et ”opholdsrum” og skal være let at vedligeholde, gå på opdagelse i og være rammer for minder. Haveejeren skal let kunne tilgå inspiration, vejledning og handling online.
  • Vi bygger en bedre fremtid. Fra vores egen have kan vi forandre verden og efterlade den bedre for vores børn. Vi støtter lokal produktion, biodiversitet og miljø.

 Drevet af  passion

OGW udspringer af startupmiljøet DTU Links på Danmarks Tekniske Universitet og får faglig støtte af såvel DTU som EU, Region Sjælland og Spring Nordic m.fl.

 

 Læs næste

Om os