For planteskoler

Vi elsker planteskoler, de drevet af høj faglighed, passion og kvalitet. OGW står for online-salget samt markedsføring mod nye have-kunder til den lokale planteskole. Det har en række konkrete fordele for dig som Planteskole Gartner.

Øg Salg og få nye kunder

Alle har stort set den samme synlighed online frem til 2007.
Herefter stiger online synlighed voldsomt for de virksomheder som prioriterer online tilstedeværelse. Disses indtjening er mangedoblet.

Som lokal kvalitetsplanteskole kan du øge dit salg og få nye kunder. Det gør du ved at lade OGW facilitere salg samt markedsføring online. 


 

 

 

Der er et kæmpe potentiale for at løfte haveglæden. Kunderne har travlt i hverdagen og får derfor ikke det fulde udbytte af deres have. Til trods for villighed til at købe ind til haven - da skydes projekter desværre år, efter år. Det vil vi gøre noget ved.

Udvid sæson og sælg på flere dage

En meget stor del af salget i branchen  koncentrerer sig om ganske få dage. Kunderne har travlt med arbejde, fritid mv.

OGW markedsfører i sæsonens yderpunkter og øger dermed dit salg.

Samtidig "researcher" kunderne sortimentet på OGW.dk hjemmefra. De møder op din planteskole inspireret og "basket size" øges.

Grafen til højre illustrerer hvordan vi bringer salg ovenpå din forretning.


 
Vi oplever at lavpris webshops og discount havecentre løber med en for stor del af markedet. Det er til trods for at yngre haveejere værdsætter kvalitet og lokal produktion. Vi skaber win-win-win for alle parter når vi bringer gartner faget i spil online! 
Samarbejdet er et partnerskab

Vi spiller hinandens kompetencer bedst. Du fokuserer på samme høje kvalitet samt drift af din fysiske butik. OGW fokuserer på at rekrutterer nye kunder, drive mersalg online samt sende flere nye kunder ned i din planteskole eller havecenter.

Det er naturligvis et krav at de planteskoler vi samarbejder med har samme ambition om at dele haveglæden med alle. 

Kvalitet, sortiment og lokal produktion er kritisk. Det er derfor et krav at Partner kan fremvise relevant svendebrev eller dokumentation af drift af eksisterende planteskole i mindst 5 år.

Skal vi starte et samarbejde? - kontakt