Konkurrence - vind et Havebesøg, værdi 3.750,-

 Stem på din favorit lokale planteskole og deltag på linket her eller ved tryk på banner for at komme til konkurrence-survey:

bit.ly/OGW-Vind

 

Bor du i Holbæk, Odsherred, Slagelse, Høng eller Sorø området?, så køb allerede nu skønne planter, buske og træer på OGW.dk webshoppen og få dem leveret direkte hjem til din egen have, fra de lokale planteskoler i områderne.

Alle planter, buske og træer på shoppen er udvalgt ud fra at det er nogen af de bedste og mest velafprøvede sorter der er klimarobuste planter og vil bringe glæde år efter år efter år. Der er også tænkt på, at løvet og bladene skal være flotte når ikke de blomstre.

10% rabat på første køb, brug kode Haveselskabet ved check-ud.

Køb planter, buske og træer her

Køb Færdige Haverum her 

 

OGW er en dansk startup der deler haveglæden med alle ved at forbinde travle haveejere med lokale havecentre og special planteskoler i et blomstrende økosystem. Sammen leverer vi skønne planter, træer og buske direkte hjem til din have, fra så lokale kilder som muligt.

OGW er støttet af Danmarks Tekniske Universitet, DTU m.fl.

 

Dejlig nemt med online bestilling. Stort udvalg. Glæder mig til at forvandle min have og terrasse til en jungle :-)

Sarah @ Trustpilot

Nem og bekvemt løsning der har inspireret mig til at bruge mere tid i haven

lone @ Trustpilot

"– Det er gået meget hurtigere, end jeg lige havde regnet med. Der er åbenbart et behov for det, siger Helle Langhoff, der er daglig leder af Audebo Planteskole og Havecenter."

Helle @ Sjællandske Nyheder