Om os

OGW er en dansk start-up med fokus på, at dele haveglæden med alle.

Sammen med vores blomstrende netværk af lokale planteskoler og havecentre leverer vi skønne planter direkte hjem til dig, fra så lokale kilder som muligt.

 

Vi skaber værdi hele vejen rundt

Som opstart er det en fornem opgave at skabe værdi for alle. I Our Green World mener vi at vi kan løfte gartnerfaget, løfte haveejerens værdi af haven samt slå et slag for biodiversitet.
At gøre verden til et bedre sted er iboende i vores forretningsmodel og vi ligger os især op af følgende 5 verdensmål.

Vision, mission og værdier

Haven er en del af dit hjemmet – som deles med bier, pindsvin og fugle. Haven er et sansende sted af dufte, smage og leg. Vi vil være med til at skabe en verden hvor vi trives i harmoni med naturen. Hvor haven er et økosystem hvor planter, dyr og vi har glæde af hinanden og til gavn for biodiversitet.🐝
Hvor haven er et uderum hvor forældre og børn skaber stjernestunder.
Vi opsøger, forenkler og inspirerer haveejere til at få det bedste ud af deres uderum. For livskvalitet, gode minder og en bedre fremtid.
Vi gør det enkelt. Vi gør den komplekse have-verden simpel for almindelige haveejere. Væk med latin. Ind med praktisk vejledning i jordhøjde.
Vi skaber gode minder. Haven er et ”opholdsrum” og skal være let at vedligeholde, gå på opdagelse i og være rammer for minder. Haveejeren skal let kunne tilgå inspiration, vejledning og handling online.
Vi bygger en bedre fremtid. Fra vores egen have kan vi forandre verden og efterlade den bedre for vores børn. Vi støtter lokal produktion, biodiversitet og miljø.

 Drevet af  passion

Vi er tilknyttet startupmiljøet DTU Links og får faglig støtte af EU, Region Sjælland og Spring Nordic.
Om titelbilled, fra venstre mod højre. Co-Founder Hans Greibe Hansen og Founder Jon Stig Møller Kristensen.